Dr Karim Sayed - Senzie Medispa

Dr. Karim Sayed

Dr. Karim Sayed er for mange et kjent fjes fra TV og andre medier, og flere lurer på hvilken rolle han har her hos Senzie.

Det skal vi forklare, men først må vi forklare hva Senzie egentlig er.

Dette er Senzie

Du er nå inne på nettsiden til Senzies egen klinikk som heter Senzie Akademiklinikk. Dette er klinikken til Nordens største utdanningsinstitusjon for dermatologiske sykepleiere, Senzie Akademiet.

I Senzie-familien finner du også Senzie Conference, som er en stor årlig konferanse for fagfeltet vårt, og Senzie Shop som er en nettbutikk for kvalitetsprodukter innen skjønnhet og hudhelse.

Vi er altså ikke bare en klinikk, men et kompetansemiljø innenfor hud og kosmetiske behandlinger.

Karim hos Senzie

Karim har jobbet i Senzie-familien i mange år og er ansvarlig lege og foreleser på vårt akademi. Lenge var han også ansvarlig lege her på klinikken, men alle grener av Senzie er i vekst, og derfor må oppgaver deles mellom flere.

Nå er det den populære legen René Soto, som har tatt over som ansvarlig lege på klinikken. Vi fremstår kanskje som litt bortskjemte når vi har både Karim og René i miljøet vårt, men sannheten er at disse bare utgjør en liten del av Senzie-familien.

Senzie består av en rekke dyktige leger og dermatologiske sykepleiere som foreleser på akademiet og behandler på klinikken. Vi er sannsynligvis landets ledende fagmiljø innen skjønnhet, hudpleie og hudhelse. I tillegg er det mange av våre dyktigste studenter som også utfører behandlinger i klinikken, gjennom programmet Senzie Masters.

Det betyr at du kan få profesjonelle behandlinger utført av studenter som er under faglig tilsyn, til en sterkt rabattert pris. Studentene lærer og du sparer, vinn – vinn.

Lurer du på noe mer så ta gjerne kontakt med oss, vi hjelper deg med glede.

Jeg er storfornøyd med DermaPen-behandlingene mine! Føler meg alltid godt ivaretatt hos Shilan, og ser forbedring i huden etter hvert besøk. Anbefales på det varmeste!

Oliva