Vi har fått inn Dr Dennis Gross skincare

Dr Dennis Gross skincare er en profesjonell, klinisk hudpleieserie som gir raske, synlige og langvarige dermatologiske resultater.

Q4_MULTI_15

Det er en serie i stadig utviklig, med resultater i fokus, og som hele tiden ligger i forkant av foskningen. Gründeren er den fremstående dermatologen og hudkreftforskeren Dr Dennis Gross, som også har skrevet boken Your Future Face.

Han kalles ofte «The Master of Peels» og fikk sitt store gjennombrudd med den kliniske, patenterte AlphaBeta Professional Peel. Dette er et peelingsystem som har maksimal effekt uten å irritere huden, og som derfor kan brukes på svært sensitiv hud.

Etter dette har han utviklet en hel serie multifunksjonelle produkter, som gir resultater også for mer kompliserte hudproblemer, både for profesjonell behandling og hjemmebruk. Produktenes innhold baserer seg på den nyeste vitenskapelige forskningen på medisinsk klassifiserte ingredienser, samt nøye utvalgte planteekstrakter. Dr Dennis Gross får stadig nye utmerkelser og priser både utenlands og i Norge. Produktene er storselgere i USA og hylles av Hollywood-kjendiser.