Microneedling

Resultatet er økt produksjon av kollagen, og behandlingen kan sammenlignes litt med laserbehandling - men uten nedetiden.

senzie-medispa-dermapen-utvalget-038

Hva er microneedling?

Behandling med microneedling går ut på å lage en kontrollert skade i form av små mikrohull i huden, ved hjelp av tynne medisinske nåler. Dette aktiverer huden sin naturlige reperasjonsmekanisme, som stimulerer veksten av kollagen. Resultatet er en fornyelse av huden fra innsiden. 

Hudpleie behandling hos Senzie

Ved Senzie Medispa benytter vi oss av DermaPen ved microneedlingbehandling. Det utføres på verdensbasis over 1,6 millioner DermaPen behandlinger per år. Den nyeste innovasjonen DermaPen 4, er den kraftigste, sikreste og mest effektive som finnes i markedet og blir forsøk kopiert av mange.

Resultat

Selve behandlingen tar relativt kort tid, og det er lite smerte. Noen områder kan være litt mer sensitive enn andre.

Resultatet er som nevnt en økt produksjon av kollagen, og behandlingen kan sammenlignes litt med laserbehandling – men uten nedetiden. Man kan bli litt rød i huden i 12-48 timer etter behandling avhengig av dybden man needler på. Du kan bruke litt make-up dagen etter behandling for å dekke over rødhet om det er nødvendig. Det er viktig å beskytte huden med solfaktor etter behandling, og du bør unngå direkte soling.

Tidligere var det vanlig å bruke såkalte dermarollere til denne behandlingen. Vi anbefaler ikke dette, da disse kan gi store traumer i huden og virke mot sin hensikt. Disse kan enda kjøpes i ulike butikker for hjemmebruk, men vi anbefaler ikke dette – da det kan føre til arrdannelse og arrvev i huden.

Effektiv mot akne, arr og hudoppstramming

Man kan bruke microneedling til blant annet:

  • Hudforbedring/hudstruktur
  • Hudoppstramming 
  • Pigment 
  • Akne 
  • Rosacea 
  • Arr 
  • Strekkmerker 

Man vil som oftest trenge ca 4-6 behandlinger for å se en bedring, men mange gjør dette regelmessig som en forebyggende behandling mot aldringstegn.

Bestill time ved å trykke her

Husk at du får gratis konsultasjon!