Ny hud på hals og bryst

Bli med Marianne Jemtegård på hennes 8 uker lange program for ny hud på hals og bryst.

Utvalg Marianne J Saga Hotel 0716

Jeg trodde ikke at det var mulig å gjøre noe med tørr og slapp hud på hals og bryst. Men det var før jeg kom til Senzie Medispa!

Marianne Jemtegård

Moteekspert Marianne Jemtegård (41) har alltid vært opptatt av god hudpleie. Med over 10 år på tv-skjermen har ansiktet alltid vært i fokus, med gode, daglige hudpleierutiner og jevnlige ansiktsbehandlinger. Men den tynne, sensitive huden på hals og bryst har ikke fått like god pleie. Og det begynner å synes.

Halsen ble plutselig veldig tørr!

«Noe skjedde etter at jeg passerte 40. Plutselig ble huden på halsen slapp og tørr. Nesten over natten merket jeg at huden min begynte å endre seg, i tillegg til at linjene på brystet og i halsgropen ble dypere. Men jeg har alltid hørt at det er umulig å behandle den delen av kroppen noe særlig. Helt til jeg kom til Senzie Medispa», forteller hun.

Hos Senzie Medispa fikk Marianne god rådgiving og en grundig hudanalyse av daglig leder Line.

Det er mye man kan gjøre

«Å slurve litt med pleie av hals og bryst er veldig vanlig», forteller Line, som er daglig leder på Senzie Medispa. «Mariannes hud var tørr, rødlig og litt irritert, og hormonelt skapte solskader etter graviditet hadde også gjort sitt til at huden opplevdes mindre fresh og glødende enn ansiktshuden. Mange tror at det er umulig å behandle hud på hals og bryst, men det er absolutt ikke tilfelle. Et godt, daglig hudpleieprogram for både ansikt, hals og decolleté, og effektive salongbehandlinger med en kombinasjon av laser, peellinger og mesoterapi er nøkkelen til stor forbedring på kun 8 uker».

Produktene var svært effektive uten å gi meg «nedetid», noe som er viktig for meg. Jeg kan ikke gå rundt og flasse masse hele tiden.

Marianne Jemtegård

Marianne Jemtegård er nå i full gang med et intensivt 8-ukers program for hudforbedring på hals og bryst. Dette er hennes erfaringer etter de 2 første ukene.

«Etter konsultasjonen med Line ble jeg henvist til kosmetisk dermatologisk sykepleier Mojgan, som ga meg en kollagenboostende lett laserbehandling og skreddersydde et hjemmebehandlingsprogram for meg. Siden jeg hadde en del pigmentering i tillegg til tørr og irritert hud, valgte hun Meline-produkter. De er svært effektive uten å gi mye nedetid, noe som er viktig for meg. Jeg kan ikke gå rundt og flasse masse. Jeg er avhengig av å kunne fortsette med tv-sminke og være på skjermen under hele behandlingsperioden, forklarer hun.

«Den første laserbehandlingen kjentes bare varmt – ikke vondt. Og dagen etter startet jeg på kremprogrammet mitt. På dagtid bruker jeg rens, serum, Restore fuktighetskrem og BB Cream med faktor 15, og på kvelden et svært effektivt nattserum – eventuelt med Restore krem hvis huden kjennes ekstra tørr. Et par ganger i uken bruker jeg også Home Pigment Mask, som jobber med å forbedre hudkvaliteten og jevne ut pigmentering. De første dagene flasset jeg litt rundt nesen spesielt, men ikke mer enn at jeg lett kunne sminke over».

Nå som huden til Marianne har blitt vant til de aktive virkestoffene i kremene, og huden har reagert positivt på laser, så går sykepleier Mojgan igang med neste del av prosessen: Laser og mesoterapi.

«Det føles veldig trygt at huden er blitt forberedt så grundig. Det gjør at jeg ikke er redd for eventuelle reaksjoner. Nå er jeg bare spent på neste steg,» ler Marianne.