Våre produkter

Senzie Medispa - produkter

Trygge produkter

Vi på Senzie Medispa er opptatt av gode behandlinger og trygge produkter til våre kunder. Vi er opptatt av å individualisere behandlingene ut i fra en analytisk tilnærming slik at vi kan få best mulige resultater over tid. Vårt estetiske ideal er naturlige resultater, og vi har derfor valgt ut noen hudpleieprodukter vi anbefaler og som er i tråd med våre idealer.

Våre produktserier

Senziemedispa-produktserier-dr_dennis_gross

En klinisk hudpleieserie som gir raskt synlige, og varige resultater. Seriens grunder og utvikler er en av USAs fremste dermatologer.

Senzie Konferansen - Utstiller Environ

Hudpleieserie som baserer seg på forskning, beskyttelse og pleie. Produktene fra Environ inneholder vitamin-A, som bidrar bl.a. til cellefornying.

me-line

Den første og eneste serien som har spesialisert seg innen alle typer av hudpigmentering. Det unike med Meline er at serien tar hensyn til de ulike fototypene og behandler disse ulikt for optimalt resultat.

innoaesthetics

Behandler alle typer hudutfordringer og opprettholder hudhelsen. Produktene er formulert med innovative aktive ingredienser som fungerer i perfekt synergi for å oppnå de beste resultatene.

Senziemedispa-produktserier-heliocare

Et av Europas ledende solbeskyttelsesmerker og er utviklet av dermatologer.

Senziemedispa-produktserier-eminence

Éminence er en verdensledende profesjonell hudpleieserie som bygger på 100% organiske dyrkede ingredienser, friske urter og frukt som sammen med rent thermalvann, rikt på essensielle mineraler, gir nærende og resultatorienterte produkter av høyeste kvalitet.

Senziemedispa-produktserier-vita_liberata

Et luksuriøst og anerkjent økologisk selvbruningsmerke fra Irland. Vita Liberatas visjon er å kunne tilby en selvbruningsserie som er trygg, hudvennlig og ikke minst gi huden et fantastisk flott utseende.

Linerase - Senzie Akademiklinikk

Linerase Skin Regeneration system er en unik metode for dermo-epidermal bioregenerering og består av injiserbart kollagen, fuktighetsgivende cocktail med aminosyrer, peeling og profesjonelle hudpleieprodukter.