Vi har fått inn DR.SCHRAMMEK & GREEN PEEL®

DR.SCHRAMMEK & GREEN PEEL® – en prisvinnende hudpleieserie.

Senzie Medispa - Green Peel

Dr. med Christine Schrammek er et verdenskjent medisinsk inspirert hudpleie konsept, dermatologisk testet og utviklet med ekspertkunnskap innen planter og urter, perfeksjonert gjennom generasjoner. Terapeuter og kunder verden over slutter aldri å la seg imponere over urtenes evne å styrke hudens egne ressurser til utrolige resultater og optimal hudhelse. 

GRØNN BEHANDLING I FLERE STYRKER;
FRA STRÅLENDE PARTYPEEL TIL FULLSTENDIG HUDFORNYELSE PÅ 5 DAGER

«The original» GREEN PEEL® er en helt naturlig urtepeel som støtter alle prosesser i huden. Med dokumentasjon tilbake til 50-tallet viser Green Peel® til umiddelbare og effektive langtidsresultater utenom det vanlige. Green Peel® inneholder betennelsesdempende og næringsfulle urter som penetrerer inn i huden og forbedrer hudkvaliteten og den naturlige floraen på utsiden fra innsiden.

HOLISTISK OG BÆREKRAFTIG KONSEPT

Urtene i GREEN PEEL® har samme pH-verdi som huden og endrer ikke normalfloraen i hudbarrieren, men derimot styrker den.  Urtenes tilførsel av næringsstoffer i tillegg til økt naturlig næringsopptak er en unik holistisk tilnærming. Konseptet jobber i synergi med huden og inneholder ingen nåler, syrer eller kjemiske stoffer som kan endre normalfloraen, hudstrukturen eller påvirke hudbarrieren negativt.

SUNNERE, TETTERE, FASTERE HUD

Den kraftige sirkulasjonen øker den cellulære aktiveringen som produserer kollagen og naturlig A-vit hindrer nedbrytningen av kollagen og elastin, og gjenoppbygger hudens struktur. Cellefornyelsen øker og gamle celler erstattes raskt av nye. 

DR.SCHRAMMEK HUDPLEIE PRODUKTER EFFEKTIVE PROBLEMLØSERE

Dr.Schrammek hudpleieserie er et komplett utvalg av innovative og høyteknologiske hjemme produkter for ulike hudtilstander og hudproblemer. Symbiosen mellom urter og bioteknologi gjør produktene svært effektive problemløsere. Hudpleieprodukter som oppdateres jevnlig etter siste forskningsresultater. 

BEKJEMPER SYNLIGE ALDRINGSTEGN OG LINDRER UØNSKEDE HUDPROBLEMER MED NATURENS HELBREDENDE KRAFT

Stadig flere kvinner og menn velger å ta GREEN PEEL® 4-6 ganger i året. En metodikk der helbredende urter og medisinsk inspirerte hudpleieprodukter forsterker hverandre. Effektivt stimuleres hudens selvhelbredende evne og bekjemper aldring av huden, styrker sensitivisert hud, forebygger betennelser og akneutbrudd.