Vipper og bryn

Vi utfører farging og forming både vipper og bryn. Vi tilpasser fargen slik at den skal passe akkurat til deg. Disse behandlingene fokuseres på å fremheve øynenes naturlige skjønnhet, og våre behandlere har et øye for å se hvilken form og farge som passer deg, huden og ansiktet ditt!

Vipper og bryn

Om behandlingen

Øyeområdet er noe av det mest fremtredende i ansiktet. Vipper og bryn kan ha en stor påvirkning på hvordan ansiktsformen din oppfattes, hvilke trekk som kommer til syne og hvilke ansiktstrekk som skjules. Å få bryn og vipper farget og formet er den enkleste skjønnhetsbehandlingen du kan ta, som også vil gi tydelige resultater. Ved å farge vipper og øyenbryn kan det gi en oppfattelse av økt fylde, åpne blikket og ramme inn ansiktet ditt.

Senzie Medispa hjelper deg med farge, klipp og fasong av bryn og vipper. I tillegg kan vi gi deg tips og anbefalinger av hjemmeprodukter og rutiner for å opprettholde flotte bryn!

Behandlingstid

15-90 min

Smerte

Ingen

Nedetid

Ingen

Antall behandlinger

1

Priser

BehandlingPrisTid
Farging av bryn
300,–15 min
Farge bryn og napping
450,–30 min
Farge bryn og forming
590,–45 min
Napping av bryn
300,–15 min
Forming av bryn
450,–30 min
Brynstyling m «Hamelten smart-terapeut»
650,–45 min
Farging av vipper
400,–30 min
Farging av vipper og bryn
500,–30 min
Farging av vipper, bryn og napping
650,–45 min
Farging av vipper, bryn og forming
800,–45 min
LVL vippeløft
900,–60 min
Vippeløft og brynslaminering
1990,–90 min

Ved avbestilling mindre enn 24 timer før avtale, må kunde betale 80% av behandlingen.

Jeg ønsker konsultasjon

    Vi behandler denne informasjonen på en trygg måte. Les mer i vår personvernserklæring. Se priser for konsultasjon her
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Bilder-35