Bilder-35

Dr. Naveed Muradi

Ansvarlig lege

Biografi

Naveed har utført over 50 000 estetiske behandlinger. Naveed er utdannet lege fra Vilnius University i Litauen. Med 11 års erfaring og mer enn 50 000 utførte medisinske og estetiske behandlinger, er han blitt en anerkjent foredragsholder både her hjemme og i det store utland.

Naveed har i tillegg under sin utdanning hatt praksis og assistert ved over 100 plastiske og rekonstruktive operasjoner. Han har jobbet hos Perfectus Clinica de seneste årene og er lidenskapelig opptatt av utvikling og trender innenfor aldring, skjønnhet og helse.

I 2019 opprettet han Fémlone Aestetics, nå nylig med avdeling i Oslo. Naveed sin profesjonalitet og varme gjør at han ser deg som person og tilstreber små endringer som oppleves som store forskjeller. Naturlig og vakkert er stikkord i hans behandlinger. Naveed bruker ellers sin ledige tid på familien og sine to søte små når han ikke klemmer inn en time med boksehanskene.

Jeg er veldig fornøyd med fillerbehandling hos Dr.Naveed. Veldig profesjonell konsultasjon, god oppfølging og jeg føler meg ikke overbehandlet ut. Jeg så resultatene etter noen få uker, og jeg er veldig glad for at jeg tok behandling med Dr.Naveed.

Mette G.