Om oss

harmonyca-dr-docli

Våre idealer

  • Estetikk og sunnhet gjennom faglighet og kunnskap.

Vi er en klinikk som brenner for å fremme naturlig skjønnhet og hudhelse. Vårt mål er å tilpasse behandlingene individuelt til hver kunde ved å møte deg personlig, forstå dine behov og sikre din tilfredshet. Vi tror på å kombinere ulike behandlingsmetoder for å ta vare på hudens tekstur, sunnhet, volum, reduksjon av rynker, pigmentering og mer. Vårt overordnede estetiske ideal er å oppnå resultater som er naturlige og autentiske.

Som en del av vår sterke tilknytning til Senzie Akademiet, er flere av våre eksperter også involvert i undervisningen der. Vi organiserer kurs på vår klinikk, blant annet innen Juvederm (fillere), samt avanserte masterclasses innen medisinsk rynkebehandling og fillerbehandlinger. Dette samarbeidet sikrer at vi alltid er oppdaterte på de nyeste teknikkene og trendene innen estetisk medisin.

Vi er stolte av jobben vi gjør og trives med å dele vår faglige entusiasme og positivitet med deg som klient. Vi ønsker å gi deg en trygg og behagelig opplevelse, hvor du føler deg ivaretatt og inspirert til å ta vare på din egen hudhelse og naturlige skjønnhet.