Shilan Ahmadi / Senzie Akademiklinikk

Shilan Ahmadi

Sertifisert kosmetisk dermatologisk sykepleier

Biografi

Shilan ble ferdig utdannet sykepleier i 2016. Hun har en mastergrad i ledelse, og er utdannet kosmetisk Dermatologisk sykepleier. Shilan jobber som lærer på Senzie Akademiet parallelt med å gi behandlinger på Senzie Akademiklinikk.

Spesialfelt

Shilan har et stort hjerte for å hjelpe de som sliter med ulike hudutfordringer. Hun er opptatt av å skape et sunt resultat som er tilpasset den enkeltes estetikk med god hudhelse i fokus. Hun interesserer seg også spesielt for injeksjonsbehandlinger som gir naturlige resultater.

Jeg må si jeg er svært fornøyd med behandlingen jeg har mottatt ved Senzie Akademiklinikk. Behandleren fremstår som profesjonell, imøtekommende og interessert i å lytte og komme med råd. Selve behandlingen var også profesjonelt utført. Det ble gjennomført en god forundersøkelse, flott samarbeid underveis, og man følte seg i trygge hender. Alt i alt var dette et flott møte med Senzie Akademiklnikk, og jeg vil varmt kunne anbefale både klinikk, behandling og behandler til venner og bekjente.

Anders