Bli med på vår hjemme-challenge

8 UKER TIL NY HUD! Vi sender deg vårt ultra-effektive hjemmeprogram – og gir deg en gratis facial på kjøpet!

MindreFil

Om 8 uker er det påske, solskinn og lysere tider for oss alle sammen. Bli med på vårens store utfordring, og vis deg fra din beste, mest glødende side når snøen smelter og livet starter igjen! 

Ny hud med Dr. Gross

Vi er stolte å presentere en helt ny hudpleieserie hos Senzie Medispa: Dr. Gross! New Yorks ledende dermatolog leverer effektiv, medisinsk behandling av alt fra pigmentering og rynker til tørr, rød og sensitiv hud – og denne serien er like effektiv til hjemmebruk som til behandling i salong. Dette er produktene som er laget for deg som virkelig vil se resultater – og det fort.  

På 8 uker lover vi deg målbar effekt, så bli med på vår hjemme-challenge og bestill hjemlevering av vår spesialdesignede kit i dag!

Hjemmebehandling med fri frakt

Vi har satt sammen en power-pakke med fokus på hudfornyelse, fukt og glød. I tillegg får du en GRATIS facial for å kickstarte hjemmebehandlingen når du bestiller denne pakken i februar!

I vårens mest effektive hudbehandlingskit får du:

Universal Peel Pads

Hydrating Modelling Mask

C-Collagen Deep Cream

All in One Cleanser with Toner

Dette er alt du trenger for 8 uker med daglig pleie av huden din, og vi guider deg gjennom trinnene steg for steg.

Pris kr 2 900,- (inkludert GRATIS facial!)

Kickstart med gratis ansiktsbehandling

Bor du i Osloområdet spanderer leverer vi produktene på døren til deg med vårt smilende Senzie-bud som leverer en gang i uken. Og bor du i resten av landet står vi selvsagt for utsendelsen via post. I tillegg gir vi deg en helt gratis ansiktsbehandling med Dr. Gross i vårt flunkende nye Medispa midt på Karl Johans gate! Ansiktsbehandlingen kan du bruke som en kickstart på hjemmebehandlingen, eller som «kronen på verket» etter endt 8 ukers program. Gavekortet på behandling gjelder til 1. mai.

Møt våren med ny glød sammen med oss! 

Kontakt oss i dag for bestilling og mer informasjon.