Senzie Medispa skifter navn til Senzie Akademiklinikk

Navneendringen utgjør ingen forskjell for deg som kunde, - så da lurer du kanskje på hva som er poenget?

Senzie Medispa er akademiklinikken til Nordens største akademi for kosmetisk dermatologisk hudpleie, Senzie Akademiet. For at det skal bli enklere å forstå samspillet mellom disse to, har vi altså skiftet navn til Senzie Akademiklinikk.

Men hva gjør egentlig en akademiklinikk?

Senzie Akademiklinikk

En akademiklinikk fungerer på den måten at de som underviser på akademiet, også jobber med behandlinger i klinikken. Det er samme organisering som man eksempelvis ser ved et universitetssykehus. 

Årsaken til at vi ønsker å ha klinikk og akademi såpass sammensveiset, er fordi det gir oss langt bedre kunnskap. Ved å jobbe praktisk med behandlinger videreutvikles den akademiske kompetansen til foreleserne, som de igjen overfører til våre studenter. Dermed kan vi sende våre nyutdannede kandidater ut i markedet, med en kompetanse som er helt i førersetet.

Samtidig blir vi attraktive for leverandører når vi både driver skole og klinikk, slik at vi er blant de første som får tilgang til nye behandlingsmetoder og produkter.

Den høye kompetanseutviklingen er ikke den eneste positive effekten av denne organiseringen.

Pris og erfaring

Vi utdanner over 100 kosmetisk dermatologiske sykepleiere hvert år. Av disse er det noen få som blir gitt muligheten til å gjennomføre praksis i akademiklinikken, etter endt studieløp.

Selv om de er utdannede sykepleiere og allerede innehar høy kompetanse, vil det gjenspeiles i prisene at de fremdeles er i en opplæringssituasjon. Velger du behandling fra en av disse, bidrar du til kompetanseutvikling samtidig som du betaler mindre for behandlingen. Erfarne behandlere kontrollerer og følger opp alle praksiskandidatene, så du er alltid i trygge hender.

Der praksiskandidatene er helt nye i bransjen, finner vi akademiets forelesere helt i den andre enden av skalaen. Ettersom foreleserne jobber i klinikken, kan du få behandlinger direkte fra noen av landets fremste spesialister.

Velkommen til en trygg og effektiv behandling hos Senzie Akademiklinikk.